Sarıgül: Baykal’a kaset 15 gün önce gitti

Mustafa Sarıgül Baykal'ın kaseti önceden bildiğini iddia etti

Türkiye Değişim Hareketi lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntüler için konuştu ve CHP'lilere görüntülerin 15-20 gün önce gittiğini ve CHP'lilerin bu durum karşısında bir şey yapmadığını söyledi..

'Ellerine geçtiği gün neden poise gitmediler?'
CHP'nin Baykal'a suikast girişiminde bulunmakla suçladığı Mustafa Sarıgül, Şişli Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında ilginç bir iddiada bulundu. "Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülerin ardından CHP'nin gündemi değiştirmek için size suçlamada bulundu?” sorusuna Sarıgül şu yanıtı verdi: “15-20 gün önce internet üzerinden bu görüntü, CHP'lilerin eline ulaştı. Ellerine geçtiği gün neden polise gitmediler. Son olaylarla ilgili konuşmak istemiyorum. Biz ahlaklı, dürüst, siyaset yapmak için yollardayız."

'Görüntüleri izledim, üzüldüm'
"CHP'liler kaseti sizin ortaya çıkardığınızı iddia ediyor" şeklindeki bir başka soruya ise Sarıgül, insanların kişilik haklarına saldıranlardan olmadıklarını, hatta bu tip çirkin davranışları gösterenlerin çok ciddi bir şekilde ceza almaları için parlamentodan yeni yasaların çıkmasını istediklerinin altını çizdi. Sarıgül, siyasi rakiplerine çamur atarak siyaset yapmadığını, hatta dün görüntüleri izlediğinde çok üzüldüğünü kaydetti.
http://www.ensonhaber.com/sarigul-baykala-kaset-15-gun-once-gitti.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri