Santrfor da Ada'dan

Defansını Premier Lig'den Lucas Neill ile güçlendiren G.Saray'ın yeni forveti de büyük olasılıkla Ada'dan olacak. Neill'in Everton'dan takım arkadaşı Louis Saha favori. Plase ise Pavlyuchenko

Galatasaray, kadrosuna kattığı günden beri sakatlığı yüzünden faydalanamadığı Tobias Linderoth ile yollarını ayırmak için tekrar düğmeye bastı. Lucas Neill transferiyle yabancı kontenjanı dolan Cimbom, müzmin sakat Linderoth'u sezon sonunu beklemeden gönderip Baros'un sakatlığı uzadığı için santrfor almak istiyor.Londra'da arayışlarda olan sarı-kırmızı kurmayların listesinde Everton'un golcüsü Louis Saha'nın ismi öne çıkıyor. Teknik direktör Frank Rijkaard, Baros en iyi ihtimalle Mart sonunda döneceğinden alınacak golcünün Avrupa Ligi'nde oynamasının şart olmadığını, Süper Lig'de de iyi bir forvete ihtiyacı olduğunu rapor etmişti. Everton'da bu sezon 12 gole imza atan ve Ada'da adeta yeniden doğan Saha, Cimbom'un iştahını kabarttı. Defansa alınan Neill'ın Everton'dan takım arkadaşı olan Fransız yıldız için tüm imkanların zorlandığı öğrenildi.

ALTERNATİFLERİ HAZIR
Milli formayla 18 maçta 4 golü bulunan Saha, Everton ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini üç yıllık uzatmak istemiş ama kulübün buna yanaşmamıştı. 8 Ağustos 1978 doğumlu olan Saha'nın alternatifi ise Tottenham'da mutsuz olduğunu açıklayan Roman Pavlyuchenko. Ancak Rus forvetin maliyeti yüksek. Listede Rijkaard ile görüştüğünü doğrulayan Van Nistelrooy da var. Real Madrid'de boşa çıkan Hollandalı'nın sakatlığı en büyük handikapı. Galatasaray, Linderoth'u gönderemez veya yabancı arayışında sonuç alamazsa yerli golcüye yönelecek. Yerlilerde ilk sıra Cimbom'un uzun süredir almak istediği Sercan Yıldırım'ın. 19 yaşındaki forvetle her konuda anlaşan Aslan, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı ikna etmeye çalışacak. Sercan transferi mutlu sonla bitmezse, ibre Schalke'den Halil Altıntop'a dönecek.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri