Sanki ‘Vahşi Batı’

Tepesi atan silaha sarılıyor. 21. yüzyıl Türkiyesi, 1800'lü yılların 'Vahşi Batı'sına döndü. Dün iki ayrı olayda 8 kişi can verdi, 12 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'ın merkeze bağlı Köprübaşı Köyü'nün Doğukarakoç mezrasında iki aile arasında “bir ineğin tarlaya girmesi” meselesi yüzünden tartışma çıktı. Dün akşam saatlerinde çıkan tartışma kısa sürede kavga dönüştü. İki aile üyeleri av tüfekleri ve bıçaklarla birbirine saldırdı. Kavgaya ailelerin yakınlarının da katılmasıyla köy bir anda savaş alanına döndü. 20 dakika süren çatışmada biri kadın 5 kişi hayatını kaybedereken, 12 kişi yaralandı. Yaralılar Diyarbakır'daki hastanelere getirilerek tedaviye alındı. Yaralıları hastaneye taşıyan iki araçta yolda saldırıya uğradı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi.Çatışmada tarlaya girdiği belirtilen inek de vurularak öldürüldü. Hem köyde hem de yaralıların bulunduğu hastanelerde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Tekirdağ'da, taksici Adnan Yakut, bir gazinoda konsomatris olarak çalışan eski sevgilisi Zaharonova Kerimbekinova'nın yeni sevgili bulduğunu öğrenince kıskançlık krizine girdi. Adnan Yakut, Kerimbekinova'nın kendisi gibi taksici olan Serkan Şekerpancarı ile evinde buluştuğunu öğrendi. Doğruca eski sevgilinin evine giden Yakut, Kerimbekinova ve yeni sevgilisi Serkan Şekerpancarı ile tartıştı. Tartışmada Adnan Yakut, belinden çıkardığı silahı ateşledi ve iki sevgiliyi öldürdükten sonra evden koşarak çıktı. Daha sonra Barbaros Beldesi'ndeki bir siteye giden Adnan Yakut intihar ederek yaşamına son verdi.

hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri