Sağanak yağmur İstanbul'u felç etti

Nisan yağmurları yaşamı etkiliyor. Dün bütün gün yağan ve zaman zaman şiddetlenen yağmur ulaşımı aksattı. İstanbullular yağıştan korunmak için kapalı yerlere sığındı

İstanbul'da bütün gün yağan ve zaman zaman şiddetlenen yağmur kentte yaşamı alt üst etti. Trafik durma noktasına gelirken, göle dönen yollarda çok sayıda araç mahsur kaldı. Yağmur hava ve deniz ulaşımını da aksattı. Güneşli günlerin ardından başlayan Nisan yağmurları İstanbul'da yaşamı etkilemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde başlayan yağmur öğleden sonra zaman zaman şiddetini artırdı. Özellikle 17.00 sıralarında hızlanan yağmur nedeniyle zor anlar geçiren İstanbullular ıslanmamak için kapalı yerlere sığınmak zorunda kaldı. Cadde ve sokaklar yağmur suları ile dolunca ulaşım büyük ölçüde etkilendi. Topkapı Avcılar arasında E-5 karayolunda ulaşım durma noktasına geldi. Avcılar Denizköşkler alt geçidinde araçları mahsur kalanlar kıyıya çıkarak araçlarının kurtarılmasını bekledi. Alt geçide gelen İtfaiye ekipleri mahsur kalan araçları kurtardı.Yağmur hava ulaşımında da aksamalara neden oldu. Uçaklar, yağmur ve elektrik yüklü bulutlar nedeniyle Atatürk Havalimanı'na inmek için bir süre havada tur atmak zorunda kaldı. Kalkış için piste hareket eden uçaklar ise uzun kuyruklar oluşturdu. Atatürk Havalimanı'na inmesi gereken 8 uçak başka havalimanlarına yönlendirildi.

BOĞAZ'DA ULAŞIM
İstanbul Boğazı, görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı. Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbul Boğazı'nın, saat 17.20 itibarıyla gemi trafiğine kapatıldığı duyuruldu.

Bugün parçalı bulutlu
İstAnbul 'da havanın bugün parçalı bulutlu olması bekleniyor. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre kentte bugün hava sıcaklığının gündüz 19 gece ise 12 derece arasında olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Kıyı Ege için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Fırtına Bodrum'u vurdu
Bodrum 'da 2 gün önce başlayan fırtına etkisini dün de sürdürdü. Saatteki hızı 65 kilometreye ulaşan fırtına bazı işyerlerinde hasara neden oldu. Balıkçı kayıkları batma tehikesi geçirirken, Otel ve Mutfak Ekipmanları Fuarı'nda stantlar, zarar gördü.

Saba

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri