Rüzgar ve yağmur var

Yarın yağmur ve rüzgar geliyor... Yani biraz serinleyeceğiz... Ama sonrası tam bir felaket... Çünkü çöl sıcaklarına kapıyı aralıyoruz

Türkiye'de sıcaklıklar bugün batıda ortalamaların 3-4 derece üzerinde seyrediyor. Yarın doğuda yaz yağmurları, batıda ise rüzgarlar kuvvetlenecek.

- İstanbul gündüz güneşli ve bunaltıcı, ama bu gece ve yarın sabah rüzgar çok kuvvetlenecek, bazı semtlerde yağmur da bekleniyor.
- Ankara ve Bursa az bulutlu ama yarın bu kentlerde de rüzgar kuvvetleniyor, yaz yağmuru olabilir.
- Adana'da hafif yağmur olasılığı var.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

* Marmara bugün güneşli ama zamanla önce Trakya bulutlanacak, gece bir çok kentte rüzgarın kuvvetlenmesiyle sıcaklık düşecek. Yarın bölgede bulutlu, rüzgarlı ve hatta hafif yağmurlu bir hava bekleniyor.

* İç Anadolu'da bugün yine akşam Sivas ve Kayseri'de yağmur görülecek. Yarın bu bölge de bulutlanıyor, rüzgar çok sert esecek.

* Ege güneşli, kıyılarda sert ve serin esen rüzgar yarın çok daha kuvvetlenecek. Aynı gün bulutlar da sıklaşacak, ama yağış beklenmiyor.

* Akdeniz güneşli, Güneydoğu'da bugünlerde sağanak yaz yağmurları olacak. Yağmurlar çamurlu yağabilir. Sıcaklık güneyde 31 ila 34 derece arasında.

* Doğu Anadolu'da bugün de kent kent sağanak yağmur görülecek. Yarın Erzurum, Van arasında yağmur şiddetlenecek.

* Karadeniz'de bugün Trabzon ve Rize'de, yarın ise daha geniş alanda yağmur var. Yarın Batı Karadeniz'de kuzeyden esecek rüzgarla serinleme olacak.

haber3

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri