Rijkaard iki eski öğrencisini de getirecek

Müthiş bir hamle yapıp dünyaca ünlü teknik direktör Frank Rijkaard'ı takımın başına getiren Galatasaray transferde de atağa kalkıyor...


Deco&Nistelrooy


Tecrübeli teknik adam, Barcelona'da çalıştığı Deco ile Hollanda Milli Takımı'ndan öğrencisi Van Nistelrooy'u transfer edecek. Yönetim iki yıldız için harekete geçti.

Hollandalı hocanın Adnan Polat ve Haldun Üstünel'le yaptığı görüşmede transfer etmek istediği iki yıldızın ismini verdiği öğrenildi. Bu futbolcuların Chelsea'nin meaestrosu Deco ile Real Madrid'in golcüsü Nistelrooy olduğu belirlendi.

LINCOLN&NONDA GÖNDERİLİYOR

Portekizli Deco, Barcelona'da Rijkaard'la çalışmış, tecrübeli hocanın Katalan kulübünden ayrılmasının ardından Chelsea'nin yolunu tutmuştu. Nistelrooy ise Rijkaard'ın Hollanda Milli Takımı'ndan eski öğrencisi. Galatasaray yönetiminin iki yıldız için kulüpleriyle temasa geçtiği öğrenildi. Rijkaard'ın Lincoln ve Nonda'nın takımdan gönderilmesini istediği de ifade ediliyor.

EN BÜYÜK OLACAĞIZ!

G.Saray'lı taraftarların büyük bir coşkuyla karşıladığı Frank Rijkaard akşam da Polat Otel'deki imza töreninde iddialı açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adam, buraya şampiyonluklar yaşamaya geldiğini belirterek "Bu taraftarın coşkusu beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Hedefimiz Avrupa'nın en büyüğü olmak" dedi.

DÜNYA AYAKTA

Galatasaray'ın Frank Rijkaard'la anlaşması dünya basınında geniş yankı uyandırdı. UEFA'nın resmi internet sitesi flaş olarak haberi manşetinden duyururken, "Türk kulübü çok önemli bir hamle yaptı" ifadesini kullandı. İspanyol, İngiliz, İtalyan ve Hollanda basını da Rijkaard ve Galatasaray'ı manşetlerine taşıdı.


haber7

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri