PTT şoförlerinden alacak eylemi

Ankara-Çankaya bölgesindeki postacıların taşıma işini yapan servis şoförleri alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle iş durdurma eylemi yaptı. Eylemlerin süreceği açıklandı.


PTT Çankaya Dağıtım ve Toplama Merkezi Müdürlüğü önünde protesto yapan servisçiler, hak edişlerini alamadıkları için mağdur olduklarını öne sürerek eylem yaptı.PTT'nin dağıtıcıların taşınma işini ihale ile bir şirkete verdiğini belirten servisçiler şirketin kurumdan parayı aldığını ancak kendi ücretlerini ödemediğini ifade etti.

Postacılar mağdur oldu

Servisçilerin eyleminden dolayı dağıtıma çıkamayan postacılar da mağdur oldu.İki aydır paralarını alamadıkları için zor durumda olduklarını belirten servis şoförü Erdal Balcı, “İkinci ay bitti üçüncü aya giriyoruz, hâlâ paramızı alamadık. Taşıma işinin şirkete ihale ile verilmesi nedeniyle mağduruz. Bizler direkt PTT'yle muhatap olmak istiyoruz.

Şirketler aradan çıksın

Şirketlerin aradan çıkarılmasını istiyoruz. Daha önceki başka bir şirketten de iki aylık paramızı alamadık. Aynı mağduriyeti tekrar yaşamak istemiyoruz” dedi.

Eylemlerini sürdürecekler

Sorunun çözülmemesi durumunda eylemlerine devam edeceklerini belirten servisçiler şirket merkezinin İstanbul'da olması nedeniyle de kimseyle görüşemediklerini ifade etti.
Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri