Polislik Sınavına Girecek Öğrenci Müracaatları Başlıyor

ÖSS sonuçlarının açıklanmasından sonra Polis meslek yüksekokulları için başvurular da başladı.

Polis olmak isteyen adaylar, internet üzerinden başvuru yaptıktan sonra, başvuru için gerekli belgeleri içeren dosyalarını, bölgelerindeki polis meslek yüksekokullarına teslim edecekler.

Konuyla İlgili olarak bir açıklama Yapan Polis Okulu Müdürü Mustafa Şahin; “Polis Meslek Yüksek Okulları giriş sınavlarına ön başvuruda bulunmak isteyen adaylar 20 Temmuz – 30 Temmuz 2009 tarihleri arasında Emniyet Genel Müdürlüğü ve www.pa.edu.tr adreslerinden ön başvuru yapılabilecektir” dedi.


Şahin, İnternetten ön başvuru yapan ve 2009 ÖSS başvuru puanı tutan adaylar 20-30 Temmuz 2009 tarihleri arasında “İkamet İllerine Göre Başvuru ve Sınav Merkezleri”ne şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Ön başvuruda (İnternet üzerinden) bulunan ancak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından belirlenen şartları taşımayan veya 20-30Temmuz 2009 tarihleri arasında başvuru merkezlerine şahsen başvuru ve evrak teslimi için gelmeyen adayların başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir. (İnternet üzerinden ön başvuru müracaat sayılmaz)” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri