Paykwik, tek kullanımlık bir kart

Paykwik, tek kullanımlık bir karttır. Bu nedenle ilk kullanmadan sonra bir daha kullanamazsınız. Herhangi bir çalınma ya da kayıp riski olamaz.

Paykwik, tek kullanımlık bir karttır. Bu nedenle ilk kullanmadan sonra bir daha kullanamazsınız. Herhangi bir çalınma ya da kayıp riski olamaz. Bu yüzden sanal da alışverişinizi ya da online üzerinden yapacağınız her işlemi güvence altında yapabilirsiniz.

Paykwik satın alabilmeniz için Kredi kartına veya mobil ödemeye ihtiyaç vardır. Paykwik satın al sitesinden girdiğiniz tutarı kredi kartı ile ödeyerek sanal kart sahibi olabilirsiniz. Yalnız Paykwik satın alırken resmi hesaplardan almanızda fayda vardır. Aksi takdirde dolandırılabilirsiniz. Bu kartın birçok avantajı vardır. Bilgilerini online sitelerde alışveriş yaparken Kredi Kartını kullanmak istemeyen kişilere göre en iyi alışveriş aracıdır denilebilir. Ön ödeme olarak bilinen Paykwik çoğu kişi tarafından kullanılmaktadır.

Genellikle turt dışı alışverilerinde ve güven duymadığınız sitelerden bir şeyler satın almak istiyorsanız Paykwik kart kullanarak güvenli bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca alışveriş yapacağınız site €uro ile ödeme alıyorsa işlemi €uro şeklinde de ödeyebilirsiniz. Çoğu ülke de Paykwik kullanılmaktadır. Bu nedenle Çin, Japonya, ABD, Kore ve diğer çoğu ülkeden yağacağınız online alışverişleriniz de ödemeleriniz ülkelerin para birimine dönüşerek ödeme sağlanmaktadır. Ödemelerinizi yaparken almış olduğunuz Paykwik kartın 16 haneli kodunu ödeme alanına girerek ödemenizi kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

Bu sistem hakkında biraz daha bilgi vermek gerekir ise içine konulan limit bittiği zaman kart kendini otomatik tıpkı bir bilim kurgu filminde olduğu gibi imha eder ve kullanılamaz hale gelir. O yüzden kimi mağazalarda satılan hediye çekleri mantığında olan bir sistem gibi görmek de mümkündür. Kullan at mantığında olan bir sistemdir.

Bu kartı gerek ülkemiz ölçeğinde gerek ise dünyanın diğer yerlerinde kullanmak mümkündür. Burada da bir örnek vermek gerekir ise örneğin Buykud isimli Çin’in dünya devi giyim mağazasından o çok beğendiğiniz çantayı almak istiyorsunuz üstelik rakam da uygun bu kart ile anında istediğiniz o güzelim çantayı alabilirsiniz.

Ya da İngiltere’de öğrenim görüyorsunuz ve hayalini kurduğunuz Mavi Jeans’de Türkiye’de iken beğenip alamadığınız gömleği bir türlü alamadınız. Artık bu kart ile alıp İngiltere’ye gelmesini sağlayarak farkınızı ve tarzını ortaya koyabilirsiniz.

Ama kartın kullanımı sadece bunlarla sınırlı değil çok değişik biçimlerde, internet üzerinden oyun oynarken de güvenle kullanabilirsiniz.

https://www.paykwik.org/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri