Partililer Sarıgül'e kızgın; "sattı" deyip posterini yırttılar

Parti kuracağını açıklamasına karşın bu fikrinden vazgeçen Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e, CHP'ye desteğinden dolayı teşkilattan tepki geliyor.

Bazı teşkilatlar, 'kendilerini yarı yolda bıraktığı' gerekçesiyle Sarıgül'ün posterini yakarken, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde ise ilginç bir protesto yaşandı. TDH Etimesgut ilçe teşkilatı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün resmini bir apartmana ters şekilde astı.





'Sattı' deyip Sarıgül'ün posterini yaktılar

Mersin Mut ilçesinde, Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Mut Temsilcisi Abdurrahman Günay, Mustafa Sarıgül'ün ''parti kurmayıp, CHP'ye destek vereceği'' yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.

Abdurrahman Günay, düzenlediği toplantıda, hareketin lideri konumundaki Mustafa Sarıgül'ün ''parti kurmaktan vazgeçilmesine yönelik kararı, teşkilata danışmadan aldığını ve kendilerinde hayal kırıklığı yarattığını'' ifade etti.

Günay, Sarıgül'ün bu yaklaşımıyla ''harekette parti içi demokrasiyi sonuna kadar gerçekleştireceği'' yönündeki vaatleri yerine getirilmediğini belirterek, ''Sarıgül'ü kınıyoruz. Bir anlamda da ülkemiz adına seviniyoruz. Bugün yola çıktığı insanları yarı yolda bırakan Sarıgül'ün, Allah göstermesin Başbakan olması halinde ülkeyi nasıl bir duruma düşürebileceğini düşündüğümüzde, belki de yaptığının ülkemiz adına hayırlı olduğunu düşünmekten de kendimizi alıkoymuyoruz'' şeklinde konuştu.

Basın açıklamasın ardından, Günay ve toplantıya katılanlar, Sarıgül'ün posterlerini yakarak protesto ettiler.

zaman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri