Özer: Nöbet Konusu Toplu Sözleşme Masasında Çözülecek

Ahmet Özer: Nöbet Konusu Toplu Sözleşme Masasında Çözülecek

Eğitim-Bir Sen Genel Başkanvekili Ahmet Özer, Genel Başkan Yardımcıları Murat Bilgin ve Esat Tektaş’la birlikte Genel Merkez 5. Olağan Kongresi öncesi seçim çalışmalarına hız verdi.

Serbest Kıyafet Konusunda Kararlılığımız Devam Ediyor

Eğitim-Bir Sen Genel Başkanvekili Ahmet Özer ‘’Serbest Kıyafet konusunda kararlılığımız devam ediyor’’ dedi.

Eğitim-Bir Sen Genel Başkanvekili Ahmet Özer ve ekibi İstanbul Beykoz Sabancı Öğretmenevinde İstanbul 3 ve 4 No.lu Şubelerin Üst Kurul Delegeleri ile yaptığı toplantıda ‘’Serbest Kıyafet konusunda ne düşündüklerini soran basın mensuplarına; ‘’Erkek çalışanların da kravat serbestliği konusundaki talebimizi Başbakanımıza ilettik. Bu konuda Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun aldığı kararın arkasındayız. Serbest Kıyafet konusunda kararlılığımız devam ediyor’’ dedi.

Nöbet Konusu Toplu Sözleşme Masasında Çözülecek

Eğitim-Bir Sen Genel Başkanvekili Ahmet Özer, Genel Başkan Yardımcıları Murat Bilgin ve Esat Tektaş’la birlikte üst kurul delegelerine adaylıkları konusunda açıklamalarda bulundu. Özer ‘’öğretmenlerin nöbet işi Toplu Sözleşme Masasında çözülecektir. Biz bunun alt yapısını oluşturuyoruz. Onu koruyacak olan yetkili sendikadır. Bu durumu diğer sendikalar da biliyor. Yaptığımız istişarelerde, nöbete ücret konusunda basın açıklamaları hazırlıyoruz. İmza kampanyaları ve afiş hazırlıkları yapıyoruz’’ dedi.

kaynak: ajanskamu.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri