Özel dersanelerde kriz indirimi

Özel dersanelere yüzde 25 indirim

GEÇTİĞİMİZ cumartesi günü 14 bin işyeri ve 65 bin noktada başlayan 'indirim hareketi' dün itibariyle 10 bin artarak 16 bin şirket ve 75 bin mağazaya ulaştı. Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) ve Tescilli Markalar Derneği (TMD) gibi başı çeken 24 perakende sektörü derneğine ek olarak, kampanyaya yeni dahil olan derneklerle birlikte bu sayı 32'ye ulaştı. Yeni katılımcı olan bu dernekler arasında en dikkat çekeni de ÖZKUBİR, yani Özel Öğretim Kurumları Birliği Derneği.

İndirim kampanyasına yüzde 25 ile katıldıklarını açıklayan ÖZKUBİR Başkanı Orhan Albayrak'ın verdiği bilgiye göre, tüm özel dersane ve kurslar dünden itibaren yüzde 25'lik bir indirim oranıyla kampanyada yer alıyorlar.

300 KURS KATILACAK

İSTANBUL Ticaret Odası'na kayıtlı üyelerinin sayısının 2 bin 800 olduğunu belirten Albayrak, bunun 300 civarındaki kısmının kurs ve dersanelerden oluştuğunu belirtti. Albayrak 'Özel okulların fiyatları mayıs ayında resmi olarak belirlenerek MEB'na bildirildi. Bunu değiştirmek mümkün olmuyor. Ancak özel kurslar ve dersaneler yeni kayıtlarda yüzde 25 indirim uygulayacak' dedi.

Telefonlar maliyetine satılacak

DÜN itibariyle indirim kampanyasına dahil olacaklarını açıklayan birlikler arasında 72 üyeli İstanbul El Halıcılar Derneği, 50 üyeli Süsbitkileri Üreticiler Altbirliği, 380 üyeli Et Üreticileri Birliği ve Basın Yayın Birliği Derneği de bulunuyor. Ayrıca Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD) da 2 bin 500 mağazasında maliyetine satış yapacağını açıkladı. 'Alışveriş için gün bugündür' kampanyasına katılımların daha da artması bekleniyor.

Stargazete

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri