Otoyollar bayram konvoyuna döndü

Kurban Bayramı öncesi İstanbul-Ankara istikametinde yoğunluk had safhada. Bolu Dağı Tüneli'nde trafik yoğunluğu sürekli artarken yetkililerden uyarılar var.

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte tatilciler yollara döküldü. 9 günlük tatil nedeniyle TEM Otoyolu Boludağı tünelinde yoğun araç trafiği yaşanıyor.

9 günlük Kurban bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte TEM Otoyolu'nun İstanbul-Ankara istikametinde yoğun araç trafiği yaşanıyor. Tatilinin başlamasıyla birlikte tatilciler adeta yollara döküldü. Ankara-İstanbul istikametinde tek tük araçlar geçerken, karşı şeritte ise tüm şeritler dolu olarak ulaşım sağlanıyor.

Karayolları ekipleri trafik ikaz lambaları ile ağır vasıtaları sağ şeritten gitmeleri ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyorlar. Bayram süresince otoyolların ücretsiz olması nedeniyle yoğun araç trafiği olmasına rağmen trafik normal olarak akıyor.

İstanbul-Ankara arasında önemli geçiş güzergahlarından olan Bolu Dağı Tünel'i bayram yoğunluğunu yaşamaya başladı. Sabahın erken saatlerinde yoğunlaşmaya başlayan trafik, akşam saatlerine doğru iyice kalabalıklaştı.

Kurban Bayramı öncesi memleketlerine giden birçok aile Bolu Dağı'nda yoğun trafikle karşı karşıya kalırken, yetkililer özellikle yarın daha da yoğunlaşması beklenen trafik nedeniyle sürücüleri uyarıyor. Bayram boyunca üzücü kazaların yaşanmaması için yoğun çaba sarf eden yetkililer, tünel giriş çıkışlarında radar kontrolü yaparak önlem alıyor.


AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri