Otoda marka marka kampanya

Krizin etkilerini daha az hissedebilmek için kampanya üzerine kampanya düzenleyen otomotiv şirketleri, uygun vade avantajları ile müşteri çekmeye çalışıyor. İşte son kampanyalar:


RENAULT

Renault'da, Trafic, Master ve Kangoo araçlara yüzde 0 faiz ve uygun vade avantajının bir arada sunulduğu bildirildi.

Renault Mais'ten yapılan yazılı açıklamada, 30 Eylül 2009 tarihine kadar Trafic ve Master'da geçerli olan kampanyada tüketicilerin, 15 bin lira, 12 ay vade için 0 faiz fırsatından faydalanabildikleri belirtildi.

Yapılan açıklamada, müşterilerin Total'den Cardvisit ile yapacakları alımlarda yüzde 4 yakıt indiriminden yararlandıkları ve Master Minibüs ve Trafic Minibüs müşterilerini aynı zamanda serviste Fix Servis Paketlerinde yüzde 30 indirimin beklediği kaydedildi.

-PEUGEOT-

Peugeot'un, 1 Ağustos tarihinden itibaren 2010 model yılına Yeni 107, Yeni 207 ve 407 Executive Black Özel Seri modelleri ile giriş yaptığı ifade edildi.

Peugeot'dan yapılan yazılı açıklamada, 308 Comfort 1.6 VTI 120 beygir ve Comfort Otomatik 1.6 VTI 120 beygir modellerinde ise 3 bin 300 liraya varan fiyat avantajları sunulduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada, Peugeot'nun 2009 yılı başından itibaren sürdürdüğü Blue Lion kampanyasına da devam ettiği ve karbondioksit emisyonu 130 gr/km'ye eşit veya daha düşük olan, aynı zamanda yüzde 95 oranında geri dönüşüme uygun ve sadece ISO 14001 onaylı bir fabrikada üretilmiş olan Blue Lion standardına uygun tüm modellerinde, çevre duyarlılığına destek olmak üzere ÖTV indirimli kampanya fiyatlarının üzerinden bin lira ek fiyat avantajı sunduğu belirtildi.

-VOLVO-

Volvo Mühendisi Nils Bohlin tarafından geliştirilen ve bugüne kadar bir milyondan fazla hayat kurtaran 3 noktalı emniyet kemerinin 50'nci yaşını kutladığı bildirildi.

Volvo'dan yapılan açıklamada, 13 Ağustos 1959'da, dünyanın ilk standart 3 nokta emniyet kemerli otomobili Volvo PV544'ün, İsveç'in Kristianstad şehrindeki Volvo bayisine teslim edildiği belirtildi.

Volvo'nun, donanımında standart olarak 3 noktalı emniyet kemerleri bulunduran ilk otomobil üreticisi olduğu dile getirilen açıklamada, kuruluş misyonunda insan hayatlarının korunması bulunan Volvo'nun, bu yeni buluşu için ''açık patent'' diye bilinen ve isteyen herkesin ücretsiz olarak tasarımını kullanabileceği bir şekilde patent alarak diğer otomobil üreticilerinin de yaygın bir şekilde bu sistemi kullanabilmesinin önünü açtığı ifade edildi.

-CHRYSLER-

Chrysler, Jeep ve Dodge yetkili satıcılarında geçerli olacak kampanyada peşin alımlarda Jeep Grand Cherokee LTD CRD 79 bin 200 avro, Jeep Commander 76 bin 500 avro, Chrysler 300C 59 bin 500 avro, Dodge Nitro modellerini 85 bin 500 liradan başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla satışa çıkardığı bildirildi.

Chrysler'den yapılan açıklamada, 7 çift LCD ekran, 3 A/V girişi, 2 kablosuz kulaklık, kablosuz uzaktan kumanda, 1 ekranda TV seyrederken diğer ekranda DVD seyredebilme özellikleri bulunan Multimedia donanımlı araçlarda trafik stresinden uzak, konfor ve eğlence dolu yolculukların kullanıcıları beklediği ifade edildi.

-DACİA-

Dacia'nın, 2007'den bu yana İstanbul Büyükşehir Belediyesi işletmesi olan İspark ile sürdürdüğü otopark hizmetine 1 sene daha devam etme kararı aldığı kaydedildi.

Dacia'dan yapılan açıklamada, Dacia Logan, MCV veya Sandero modellerinden birine sahip olan Dacia müşterilerinin, İstanbul'da oldukça yaygın olan İspark açık ve kapalı otopark alanlarından 12 saat süreyle ücretsiz olmak üzere faydalanabilecekleri ifade edildi.

Yapılan açıklamada, Dacia müşterilerinin park alanlarından, otomobillerini satın aldıkları tarihten itibaren 12 ay boyunca yararlanabilecekleri belirtildi.

KİA


Kia yaptığı yazılı açıklamada B segmentindeki temsilcisi Rio modelinde, Ağustos ayı boyunca ÖTV %18 oranında uygulacağını bildirdi.



Kampanya kapsamında Kia Rio 1.4 lt. benzinli Sedan Basic paketinin 19 bin 437 TL'ye satılacağı belirtilirken, Kia Rio'nun Sedan ve Hatchback kasa tipi, 1.4 lt. benzinli ve 1.5 lt. dizel motor seçenekleri, düz ve otomotik vites versiyonları ile satışa sunulduğu aktarıldı.

Açıklamada Kia markasının hafif ticari araç modelleri olan K2500 ve K2700'lerde ise Temmuz ayında uygulanan % 0 ÖTV ve 1.000 TL değerinde takas desteği kampanyasına Ağustos ayında da devam ettiği duyurlud. Kampanya kapsamında ayrıca, BP'den 1.000 TL değerinde akaryakıt ve iki adet Avon Lastik hediye ediliyor.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri