Öldürüp gömdüler

Edirne'de okul çıkışı kaybolan 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un cesedi kimsenin oturmadığı harabe evde gömülü bulundu. Küçük kızın başına sert bir cisimle vurulduktan sonra gömüldüğü tespit edildi. Cinayetle ilgili komşu kadınla oğlu gözaltına alındı.

EDİRNE’nin Havsa İlçesi’ne bağlı Şerbettar Köyü’nde yaşayan çiftçi Emine ve İlkay Karakoç çiftinin 3 çocuğundan biri olan ilköğretim 2’nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hasret Karakoç, önceki gün okul çıkışı kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine köye gelen jandarma, arama-kurtarma köpekleriyle geniş kapsamlı arama yaptı. Aramalarda Hasret Karakoç’un evinin 50 metre uzağında boş bir kömürlükte botu bulundu. Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler, kömürlüğün yanındaki Ş. ailesine ait, kullanılmayan boş evin içinde kızın toprağa gömülmüş cesedini buldu. Yapılan incelemede Hasret Karakoç’un başına sert bir cisimle vurulduğu tespit edildi. 

Komşulara gözaltı



Cinayetle ilgisi olduğu düşünülen Karakoç ailesinin komşuları 55 yaşındaki S.Ş. ve oğlu 17 yaşındaki S.Ş. gözaltına alındı. Anne ve oğul suçlamaları kabul etmedi. Bir süre önce karısı S.Ş. ile tartışan A.Ş.’nin evi terk ettiği, anne ile oğlunun birlikte yaşadığı belirtildi. Karakoç ile Ş. ailesi fertlerinin iki gün önce tartıştığı, bu nedenle iki aile arasında husumet oluştuğu ileri sürüldü.

 

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17044608.asp?gid=373

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri