Olayların arkasında Pensilvanya da var

CumhurbaşkanıErdoğan, son günlerde Kobani'de yaşanan saldırıları bahane ederek eylem yapanlara sert tepki göstererek, "Bu olayların arkasında Pensilvanya da var" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından;

 

OLAYLARIN ARKASINDA SADECE PKK YOK

Ama bakın burada Rize'de hem sizlerin hemde aziz milletimizin dikkatlerini bir noktaya çekmek istiyorum. Olayların arkasında kimlerin olduğuna lütfen dikkat edin. Bu olayların arkasında sadece PKK yok. Sadece bölücü terör örgütü PKK'nın gölgesinde siyaset yapan parti yok. Bu olayların arkasında Türkiye'de her türlü kaosun içinde yer alan çevreler var. Suriye'nin eli kanlı zalim Esed rejimi de var. Bunlara yol arkadaşlığı yapıyorlar. Esed rejimiyle kol kola olan, el ele olan Türkiye'deki malum siyasi parti de var. Günlerdir terör örgütüyle aynı çizgide yayın yapan, methiyeler düzen sorumsuz bazı medya kuruluşları, bazı kalemler de bunun içinde.

PENSİLVANYA DA VAR

Bu olayların arkasında malum uluslararası medya kuruluşları var. Türkiye aleyhine her türlü ihanet fırsatını çevirmeye çalışan o Pensilvanya da var. dikkat edin. Hepsi aynı anda aynı dille saldırıya geçti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KAMU PERSONELİ Haberleri