Okullarda Yarışma ve Etkinlikler Değerlendirilecek

Okullarda düzenlenen yarışma ve etkinlikler değerlendirilecek. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Yarışma ve Etkinlik Değerlendirmeleri konulu yazısı.

Okullarda düzenlenen yarışma ve etkinlikler değerlendirilecek. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Yarışma ve Etkinlik Değerlendirmeleri konulu yazısı. 

 

enel Müdürlüğümüzce, Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak; onların bilimsel, akademik, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak, dil becerilerini geliştinnek; öğrencilerimize İslam’ın temel kaynaklarının önemini kavratmak, doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve erdemli davranışlar kazandırmak, okullarımızdaki benzer çalışmaları daha sistematik hâle getirmek ve uygulama birlikteliği sağlamak; geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizin motivasyonlarını artırmak, alan bilgisi ve öğretimi konusunda mesleki gelişimlerine ileri düzeyde katkı sağlamak amacıyla sosyal, kültürel, akademik, mesleki etkinlik ve yarışmalar planlanmıştır.

Bu bağlamda 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik okullarımızda gerçekleştirilen ve Genel Müdürlüğümüzün internet sayfasındaki “MEBDES: Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Etkinlikler Sistemi”nde değerlendirmeye açılan faaliyetlere ilişkin değerlendirme fonnlanmn, -daha önce iletilmiş olanlar dikkate alınmaksızın- ekte yer alan MEBDES Yarışma ve Etkinlik Değerlendirme Kılavuzu doğrultusunda, 24.06.2016 tarihine kadar itina ile doldumlması hususunda bilgi ve gereğini rica ederim.

Nazif YILMAZ

Bakan a. Genel Müdür

www.turkiyeegitim.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri