Okul harçlıklarını Filistin'e gönderdiler

AĞRI'nın Diyadin İlçesi'ndeki Şehit İlhan Demir İlköğretim Okulu öğrencileri harçlıklarını, Filistin'e yardım için açılan banka hesabına yatırdı.

Okullarında başlattıkları 'Filistin'e destek' kampanyası kapsamında bir günlük harçlıklarını yardım kutusunda biriktiren 320 öğrenci, toplanan 1070 TL'yi öğretmenleri ile birlikte Filistin'e yardım için açılan banka hesabına yatırdı. Filistin'deki çocukların görüntülerinin hafızalardan silinmediğini söyleyen 5'inci sınıf öğrencisi Esmanur Gökmen, “Filistin'deki çocuklara harçlıklarımızı göndererek onlara destek olmaya çalıştık” dedi.

Öğrencilerin bu anlamlı desteğinden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Okul Müdürü Rıfat Doğan ise “Öğrencilerin ve ailelerinin verdiği destekler sayesinde toplanan paraları banka hesabına yatırdık. Umut ediyorum ki bu zulüm ve savaş en kısa zamanda sona erer. Toplanan yardımların yanı sıra öğrencilerimiz arasında kompozisyon yarışması düzenledik, Yarışmada dereceye girecek olan kompozisyonları İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracalığı ile Milli Eğitim Bakanlığına gönderilecek” diye konuştu.

hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri