Öğretmenlere sahte ehliyet gözaltısı

Konya'daki sahte ehliyet operasyonu kapsamında gözaltına alınanlar arasında iki ayrı ilden ilçe milli eğitim müdürleri ile öğretmenlerin de bulunduğu bildirildi.

Konya polisinin, usulsüz yollarla sahte ehliyet düzenledikleri öne sürülen gruba yönelik operasyonu kapsamında, Burdur'un bir ilçesinin Milli Eğitim Müdür Vekili'nin de gözaltına alındığı bildirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekiplerinin, Konya'nın Doğanhisar ilçesindeki bir sürücü kursunun usulsüz yollarla sahte ehliyet düzenlediği iddiaları üzerine yaptığı operasyonda, Burdur'un bir ilçesinin Milli Eğitim Müdür Vekili A.D. de gözaltına alındı.

A.D'nin Burdur'daki görevinden önce Doğanhisar Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yaptığı, bu dönemdeki başarılı çalışmalarından dolayı 2004 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nce aylıkla ödüllendirildiği öğrenildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan A.D, Konya polisine teslim edildi.

Usulsüz yollarla sahte ehliyet düzenledikleri öne sürülen gruba yönelik düzenlenen operasyonda, çeşitli illerde 17 kişinin gözaltına alındığı, zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda bir el bombası, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve sahte diploma ele geçirildiği bildirilmişti.

cnn haber

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri