Öğretmene Zam Teklifi Meclis'te neden bekliyor?

Devlet Memurları Kanunu'nda bazı değişiklikler yapılarak, Eğitim ve Öğretim hizmetleri Sınıfı'nın ek göstergelerinin yeniden düzenlenmesi ve öğretmenlerin maaşlarında iyileştirme yapılması ile ilgili Kanun teklifi bir türlü komisyondan geçmiyor.

Devlet Memurları Kanunu’nda bazı değişiklikler yapılarak, Eğitim ve Öğretim hizmetleri Sınıfı’nın ek göstergelerinin yeniden düzenlenmesi ve öğretmenlerin maaşlarında iyileştirme yapılması ile ilgili Kanun teklifi bir türlü komisyondan geçmiyor.

TBMM’de, milletvekili maaşları ile ilgili kanun teklifi, şike kanun teklifi, vb. teklifleri bir gecede görüşülüp onaylanırken, emekli eğitimciler ile birlikte sayısı bir milyonun üzerinde olan bir camiayı ilgilendiren kanun teklifi Komisyonlarda bekletilmekte, bir türlü gündeme gelememektedir.

Buradan milletvekillerine sesleniyoruz, özellikle son yıllarda iyice rencide edilen eğitim camiasını ilgilendiren bu teklif gündeme alınmaz ve onaylanmazsa, ne yüzle oy isteyeceksiniz.

Bu teklif sümen altına itildiği sürece eğitim camiası sizi affetmeyecektir.

Bilgilerinize…..

Türkiye Eğitim-Özel haber  

İşte o teklif

 

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları BAŞARI REKLAM GAZETE YAY. TİC. LTD. ŞTİ. 'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

EĞİTİM Haberleri