Öğretmenden okul müdürüne dayak suçlaması

Öğretmenden okul müdürüne dayak suçlaması

ANKARA’nın Nallıhan İlçesi’ne bağlı Osmanköy’deki Şehit Abdullah Ören İlköğretim Okulu’nde sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan Mehtap Gökçe, okul müdürü E.B.’nin kendisini tartakladığını iddia etti. İki gün iş göremez raporu aldıktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bilgi veren Gökçe, ardından köydeki jandarma karakoluna giderek müdürden şikayetçi oldu.

İddiaya göre olay, Nallıhan’a bağlı 40 kilometre mesafedeki Osmanköy’de bulunan Şehit Abdullah Ören ilköğretim Okulu’nda geçen 4 Nisan tarihinde meydana geldi. Okulda ders ücreti karşılığı sigortalı görev yapan ilköğretim birinci kademe 2’nci sınıf öğretmeni Mehtap Gökçe, okul müdürü E.B’nin kendisini öğrencilerin teneffüste olduğu sırada sınıf içinde tokatladığını, bunu da öğrencilerin camdan gördüğünü iddia etti. Hastaneye giderek 2 gün iş göremez raporu aldığı öğrenilen kadın öğretmen, konu hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bilgi verdikten sonra köydeki jandarma karakoluna da şikayette bulundu.

Öğretmen Gökçe, okul müdürü E.B.’nin kendisine daha önce de defalarca sözlü olarak sataştığını iddia ederken, karakola verdiği ifadesinde, "Senin öğretmenlik hayatını bitireceğim" diye tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu iddia ederken, "kendisinden şikayetçiyim. Hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim" dedi.

Nallıhan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okul müdürü E.B’nin bir süre önce öğretmen Gökçe hakkında bir rapor hazırlayarak kendilerine sunduğunu belirttiler. Yetkililer, öğretmen Gökçe’nin de bu konuda bir dilekçe vererek durumu bildirdiğini belirtirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade ettiler.

milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri