Öğrenciler engelliye tekerlekli sandalye aldı

Burdur Merkez Gazi İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek 4 engelliye tekerlekli sandalye aldı.

Okul Müdürü Ayhan Tokcan'ın öncülüğünde harçlıklarını biriktiren Merkez Gazi İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri, topladıkları paralarla dört tekerlekli sandalye alarak, ihtiyacı olan vatandaşlara hediye ettiler.

Ayhan Tokcan, yaptığı açıklamada, öğrencilerini bu anlamlı davranışları dolayısıyla kutladı. Öğrenciler adına konuşan Elif Şahin de 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü'nde faydalı bir etkinlik yapmak istediklerini ve bu nedenle harçlıklarını biriktirerek, tekerlekli sandalye almak ve ihtiyaç sahiplerine vermeyi planladıklarını anlattı. Şahin bu çerçevede aldıkları dört tekerlekli sandalyeyi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nun belirlediği dört kişiye evlerine giderek teslim ettiklerini kaydetti.

Ağaçtan düşüp 14 yıl önce belden aşağısı felç olan 50 yaşındaki Şükrü Şen, öğrencilerin örnek davranışının kendisini çok duygulandırdığını belirterek, teşekkür etti.
Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri