Öfkeli anne kılıçla okulu bastı

Okulda oğlunun darp edildiğine öfkelenen kadın, alkol aldıktan sonra kılıçla okulu basıp, velilere korkulu anlar yaşattı.

ABD'nin Memphis eyaletindeki bir ilkokulda düzenlenen veli toplantısında öfkeli anne paniği yaşandı. Çocuğunu okulda darp eden öğrencilere öfkelenen bir anne, veli toplantısına katılan diğer velileri kılıçla doğramakla tehdit etti.




Polisin verdiği bilgiye göre olay şöyle gerçekleşti: Adı açıklanmayan 32 yaşındaki kadın birbirlerinin suratına tükürme oyunu oynayan çocuğunun arkadaşlarına sinirlendi. Veli toplantısında bu konuyu gündeme getirerek, şikayette bulunmaya karar veren anne, toplantı öncesi tam 12 litre likör içti.



KESMEKLE TEHDİT ETTİ

Kadın aldığı yüksek miktardaki alkolün etkisiyle okulu kılıçla bastı. Okulun koridorlarında kılıcını savurmaya ve bağırmaya başlayan kadın, önüne çıkan okul çalışanlarını doğramak tehdit ettikten sonra son sürat veli toplantısının yapıldığı sınıfa daldı.



Kılıcını havada savurup duran sarhoş anne, sınıfta bulunan tüm velilerin kaçışmasına neden oldu. Bir süre sonra ayakta durmakta zorlanan ve çalışanların çabasıyla etkisiz hale getirilen çılgın kadın, okul malına zarar vermek ve okula silah getirmek suçundan mahkemeye çıkarılacak.

Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri