Norm fazlası öğretmenler dağıtılmaya başlandı

Bu konuda ilk olarak Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Norm Kadro Fazlası Öğretmenler" konulu yazı yayımlayarak norm fazlalıklarının atanması için işlemleri başlattı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Norm Kadro Fazlası Öğretmenler" konulu yazı yayımlayarak norm fazlalıklarının atanması için işlemleri başlattı.
 
 
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Öğretmenlerin Atama ve Yer değiştirme Yönetmeliğin 41. Maddesindeki düzenlemeye göre, norm kadro fazlası durumuna düşen sınıf öğretmelerinin istekleri de dikkate alınarak yeniden görev yerlerinin belirlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.
 
"Norm Kadro Fazlası Olan Öğretmenlerimize Uyarılar başlığı altında ise fazlalık durumuna düşen öğretmenlerin kadrolu oldukları okul müdürlüklerine bir dilekçe ile başvurarak atanma talebinde bulunmaları istenmektedir.
 
Açık olarak belirtilen eğitim kurumlarından istediklerini tercih sırasına koyarak istedikleri sayıda tercihte bulunabilecekleri belirtilmektedir.
 
Atamalar; öncelikle görevli oldukları yerleşim yerindeki ya da ilçedeki eğitim kurumları olmak üzere il içinde alanlarında norm kadro açığı bulunan eğitim kurumlarına tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacağı ifade edilmektedir.
 
Dilekçe vermeyerek atanma talebinde bulunmayan öğretmenler, 41. maddenin 5. fıkrasına    göre il içerisinde komisyonca herhangi bir okula atanabilecekleri ifade edilmektedir.
 
 
 

 


 


KAMUAJANSI

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

EĞİTİM Haberleri