Nobre'den çifte şok

Beşiktaş, Nobre'den gelen iki kötü haberle sarsıldı: 1-Figer'i arayan Demirören'in, "Bu işi bitirelim" teklifine aldığı yanıt, "Sezon sonu görüşürüz" oldu. 2- Bel spazmı geçiren Nobre'nin Kocaeli maçında oynaması zor..

Beşiktaş, golcü futbolcusu Nobre cephesinden gelen iki kötü haberle büyük şok yaşadı. Uzun süredir sözleşmesini uzatmak için uğraş verdiği oyuncu ile bir türlü anlaşma zemini bulamayan siyah-beyazlı kulüpte başkan Yıldırım Demirören'in, önceki gün arayarak "Bu işi bitirelim" teklifinde bulunduğu Nobre'nin menajeri Figer'in, "Şimdiye kadar yaptığımız tekliflerin hiçbirini kabul etmediniz. Bundan sonra benim yapabileceğim bir şey yok. Sezon sonunda görüşürüz" yanıtıyla sarsıldığı öğrenildi. Takımın gol yükünü çeken Brezilya asıllı yıldızını kaybetmek istemeyen ancak karşı tarafın talep ettiği yüksek ücretleri de vermeye yanaşmayan Beşiktaş, menajerin bu sert çıkışının üstüne Nobre'den gelen sakatlık haberiyle bir şok daha yaşadı. Bel spazmı nedeniyle iki gündür idmanlara çıkmayan futbolcunun, dün çekilen MR'ı sonrası durumunun ciddi olduğu ve bu hafta oynanacak olan Kocaelispor maçında forma giymesinin zora girdiği bildirildi . Yarın tekrar kontrolden geçirilecek olan Nobre'den gelen bu iki kötü haberin Beşiktaş'ta moralleri bozduğu öğrenildi.

2.5 MİLYON EURO İSTEDİLER
Sezon sonunda serbest kalacak olan Nobre için menajeri Figer, sözleşme uzatma şartı olarak önce imza parası istemiş, ardından da futbolcunun yıllık ücretinin 1.1 milyon dolardan 2.5 milyon euro'ya çıkarılmasını talep etmişti.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri