NE KADAR YARDIM O KADAR FAKİR

CHP'nin Ankara Büyükşehir adayı Murat Karayalçın, '400 bin aileye gıda ve kömür yardımı yapılması, Ankaralılar'ın ne kadar fakirleştirildiğinin en güzel örneğidir' dedi

Murat Karayalçın, Ankara'nın Bala ilçesinde partililerle biraraya geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i eleştiren Karayalçın, Ankara'nın 15 yılda son derece yoksullaştırıldığını öne sürdü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 400 bin aileye kömür ve gıda yardımı yaptığını açıkladığını hatırlatan Karayalçın, ''400 bin aileye gıda ve kömür yardımı yapılması, Ankaralılar'ın ne kadar fakirleştirildiğinin en güzel örneğidir'' dedi.

Kesikköprü'den Ankara'ya getirilen suyun temiz olmadığını savunan Karayalçın, Sağlık Bakanlığı yetkililerinin de bunu doğruladıklarını vurgulayarak, ''Bu suyun Ankara'ya verilebilmesi için Bala'da bir arıtma tesisi kurulması gerekiyor'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin, Bala'da nakliye ve taşıma sektöründeki esnafa baskı uyguladıklarını ileri süren Karayalçın, ''Ankara'ya, Bala'ya istihdam sağlayan, ülkeye katma değer üreten nakliyeci esnafına belediyece uygulanan tutumu esefle kınıyorum'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı projelerin altyapısının olmadığını öne süren Karayalçın, Samanyolu Rekreasyon Alanı projesinin buna örnek olduğunu kaydetti.

Karayalçın, seçilmesi durumunda Ankara'da her aileye 600 YTL sosyal yardım paketi projesi uygulayacağını belirterek, ''Ankara'da yoksulluğu yasaklıyorum'' dedi.

Karayalçın, daha sonra Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz'ü makamında ziyaret etti. Karayalçın ve Gürbüz, yerel seçimlerde birbirlerine başarı dilediler.

haber10

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri