Mustafa Denizli'den istifa sinyali

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımda bazı şeylerin ters gittiğini bunun içinde kendisinin istifa etme seçeneğinin bulunduğunu da söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kayserispor yenilgisinin ardından istifa sinyalleri verdi.

Denizli, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, yarın kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacaklarını, istifasının da bu görüşmede gündeme gelecek alternatiflerden biri olduğunu söyledi.

İşlerin düşündükleri gibi gitmediğinden yakınan Denizli, ''Bir dönüşe, iyi oyuna, bir 3 puana ihtiyacımız olan günü yakalayamıyoruz. Kazanmak, bazen bazı şeyleri hallediyor. Ama bu sene kazanma zorluğu çeken bir görüntümüz var. Bunun düzelmesi için birçok alternatif var. Bunların hepsini ortaya koymak lazım. Bunlara iç bünyemizde çözüm bulunacak'' diye konuştu.

Denizli, takımın lideri ve sorumlusu olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

''İşler iyi giderken de istemediğimiz gibi giderken de bunda büyük pay sahibi olan benim. Kişilerin durumu camiaların önüne geçemez. Dolayısıyla önümüzde CSKA Moskova maçına 10 günlük süre var. Beşiktaş'ta bir şeylerin değişmesi lazım. Bunların içerisinde ben de olabilirim, bu gayet doğaldır. Bu kulübe geldiğim gün hangi gururu, şerefi yaşıyorsam, bir gün geldiğinde ayrıldığımda da aynı gururu, şerefi yaşayacağım. Sayın başkanımızla yarın geniş kapsamlı bir toplantı yapacağız. Neticede hoş bir tablo yok. Mücadeleden hiç yılmadım. Dolayısıyla çok fazla söylenecek bir şey yok. Bu takımın başındaki kişi olarak düşüncelerimi takımımla, yöneticilerimle paylaşırım. Bizim için önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır.''
http://www.haber7.com/haber/20090920/Mustafa-Denizliden-istifa-sinyali.php

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri