Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavına Gireceklere Yolluk Müjdesi

Ekim ayı sonunda yapılacak olan müdür ve müdür yardımcılığı sınavlarına girecek olan öğretmenlere yolluk ödenecek.

 

31 Ekim tarihinde yapılacak olan müdür yardımcılığı sınavı ile 1 kasım tarihinde yapılacak olan müdürlük sınavına girecek olan öğretmen ve idarecilere belediye sınırları dışında sınava katılmış olmaları kaydıyla geçici görev yollukları ödenecek.

Konuyla ilgili Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Valilik makamından almış olduğu onaya istinaden sınava katılan öğretmenlere, sınava katıldıklarını belgelendirmeleri kaydıyla geçici görev yolluğunu ödeyeceğini duyurdu.

Valilik makamından alınan onayda; Bakanlığımız tarafından 2006 yılı ve daha sonraki yıllarda açılan ve açılacak olan her türlü sınavlara (Müfettiş Yardımcılığı, Uzman öğretmenlik. Görevde Yükselme vs.) müracaat edip Belediye sınırları dışında sınava girecek Kurumunuz personellerinin 6245 Sayılı Harcırah Kanununun 14. ve 18. nci maddelerine göre ödenmesi gereken geçici görev yolluklarının ilgili tertipten; personellerin sınava girdiğini belgelemek şartıyla (sınav sonuç belgesi) ödenmesi ve sınav tarihlerinde izinli sayılmaları Müdürlüğümüzce uygun görülmektedir. denildi.



http://www.kamudan.com/NewsDetail.aspx?NewsID=153505

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri