Mucizenin adı Fatih Terim

Fatih Terim dün taburcu olurken, doktoru Milli Takımlar Sorumlusu için "100 binde bir şansı göze alarak ameliyata girdi ve başardı" dedi.

Bodrum'da 10 gün önce talihsiz bir kaza geçiren ve sağ el parmağı kopan Fatih Terim, dün Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nden taburcu oldu. Başarılı bir operasyonla parmağı dikilen Milli Takımlar Sorumlusu, eli sargılı ve askılı biçimde hastaneyi terkederken basın mensuplarına iyi olduğunu söyledi. Fatih Terim'in Türk hekimlerine güvendiğini ve 100 binde bir şansı göze alarak ameliyata girdiğini belirten doktoru Ufuk Nalbantoğlu, "Kaza sonucu kopan sağ el 3. parmağa 6 saat sonra müdahale ettik. Hocamız 5 saat süren bir ameliyat geçirdi. Parmak koptuğu şekilde dikildi ve fonksiyon açısından eskisi gibi olacak. 10 günlük yoğun bakımın ardından tedavi olumlu sonuç verdi. Fatih Terim 2-3 ay içinde elini eskisi gibi kullanacak" açıklamasını yaptı.

HOCANIN İLGİNÇ EŞOFMANI
Hastaneden eşi ve kızıyla ayrılan Terim, gazetecilere iyi olduğunu söyledi. Terim'in elindeki bandajın 3-4 hafta içinde açılacağı, dikilen parmağın 3 ay içinde eski haline geleceği öğrenildi. Bu arada Terim'in hastaneden ayrılırken kıyafeti dikkat çekti. Hocanın, antrenör arayan Real Madrid'in eşofmanını giymesi gözlerden kaçmadı.


sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri