MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ KARARNAMESİ MERAKLA BEKLENİYOR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ KARARNAMESİ MERAKLA BEKLENİYOR

İl Milli Eğitim Müdürleri kararnamesi merakla bekleniyor.İllerde heyecanlı bir bekleyiş var. İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde konuşulan en önemli konu kimlerin kalacağı, kimlerin gideceği yada gidenlerin yerine kimlerin geleceği. Bu durumun acilen sonuçlanması gerekiyor. Gideceği yada kalacağı yönünde var olabilecek düşünceler, umutlar yada umutsuzlıklar il milli eğitim müdürlerinin moral ve motivasyonunu bozacağı gibi, emrinde çalışan binlerce insanıda olumsuz olarak etkileyecektir.
      Milli Eğitim Bakanlığı yeni bakanıyla birlikte bambaşka bir anlayışla yönetilmeye başlanmış, bu durUmun en belirgin özelliklerinden birisinin de Sayın Bakanın ne yapacağı yada nasıl yapacağının bilinmemesi ve yapılan çalışmaların dışarıya sızmaması noktasında gösterilen özendir. 
      İl Milli Eğitim Müdürleri atamasında sona gelindiğinin bilgisini almış bulunuyoruz. Yeni  ve mevcut Milli Eğitim Müdürleri hakkında son değerlendirmelerin yapıldığını, sayısı yüze yaklaşan adayların liyakat ve ahlaki yönden sıkı bir elemeden geçtiğini, 60 kadar İl Milli Eğitim Müdürünün yerinin değiştirileceği ve yeni atamaların yapılacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Bize ulaşan isimleri bu noktada kamuoyuna açıklamayı haklarında oluşabilecek müspet yada menfi görüşlerin manipülasyon konusu yapılabileceğinden dolayı açıklamayı doğru bulmuyoruz. Çok yakında çalışmaların biteceğini söyleyebiliriz.

KAMUBULTENİ.COM

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri