Milletvekilini köpek parçaladı

Sırbistan'da geleceğin cumhurbaşkanı olarak gösterilen 35 yaşındaki kadın milletvekili Jelena Trivan'ı meclis otoparkında köpek parçaladı. Talihsiz milletvekili yoğun bakımda.

Sırbistan'ın geleceği en parlak politikacısı olarak gösterilen ve ileride Cumhurbaşkanlığına bile gelmesi beklenen kadın milletvekili Jelena Trivan, meclisin otoparkında sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Beta haber ajansının bildirdiğine göre, Cumhurbaşkanı Boris Tadic'in iktidardaki Demokrat Parti'nin sözcüsü de olan 35 yaşındaki milletvekili Jelena Trivan, başkent Belgrad'daki meclis binasından önceki gece saat 22:00 sıralarında çıktı. Otoparkta aracına binerken yiyecek arayan köpek sürüsünün saldırısına uğrayan Trivan, acil olarak askeri hasta-neye kaldırıldı.

Yoğun bakımda bir süre tutulan Trivan'ın durumun iyiye gittiği ve evine gönderildiği kaydedildi. Hayvan hakları savunucusu Elvir Burazerovic, şehir yetkililerinin, Belgrad'daki başıboş köpeklerin sorununu çözmede yetersiz kaldığını söyledi. Burazerovic'e göre, Belgrad'da binlerce sokak köpeği bulunuyor ve şehirde başıboş köpeklerin insanlara saldırması olaylarında geçen yıla oranla yüzde 25 artış meydana geldi.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri