MHP: Sorumlu Başbakan Erdoğan olur

MHP'nin “Akil İnsan” tepkisi giderek büyüyor. MHP'den AK Partili Mehmet Ali Şahin'in sözlerine cevap gecikmedi.

 

‘63 akil insanın başına bir şey gelirse sorumlusu Bahçeli olur' diyen AK Partili Mehmet Ali Şahin'e yanıt veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman "Şahin ve tüm AK Partililer bilmelidir ki sahnelenen bu çadır tiyatrosunda, 63 aklını yitirmiş adamın başına bir şey gelirse, bunun sorumlusu AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eğer "İmralı ayrışma süreci" sonunda Türk milletinin ve devletinin başına bir şey gelirse bunun hesabının "Başbakandan, Mehmet Ali Şahinlerden, Hüseyin Çeliklerden, 63 bahtsız kiralık beyinden ve onların arkasındaki dikta heveslilerinden" sorulacağını bildirdi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in, Akil İnsanlar Heyetindeki isimlerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından hedef gösterildiğini iddia ettiğini belirterek, "Şahin ve tüm AK Partililer bilmelidir ki sahnelenen bu çadır tiyatrosunda, 63 aklını yitirmiş adamın başına bir şey gelirse, bunun sorumlusu AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'dır. Hatta içlerinden bazılarına karşı, AK Parti kendi eliyle bir operasyon düzenliyor ve bunun da iftirasını Sayın Genel Başkanımıza atmaya çalışıyorsa bu boş heveslere kapılmasınlar. Ülke yönetimini elinde bulunduran AK Parti, böyle bir duyum aldı ve gereğini yapmıyorsa sorumlu yine kendisidir" diye konuştu.
"DÜZENİ BOZACAĞIZ"
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "AK Parti'ye göre PKK paçavralı Öcalan mitingi olumludur ama Türk bayraklı İzmir mitingi provokasyondur" dedi. Vural, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, sürece tepki koyanlara "çapulcu" dediğini ileri sürerek, "Asıl çapulcular, PKK ile milletimizi tehdit edenlerdir. Ey Erdoğan, senin PKK ile kurmak istediğin düzeni biz bozacağız; bu ülkenin birliğini bozmak isteyen bu çapulcularla birlikte seni de tarihe dip not olarak göndereceğiz. Devletimiz sokakta kurulmadı ve sokakta teröre teslim edilmeyecektir" diye konuştu.
 
haber7.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri