MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Gündeme İlişkin Önemli Açıklamalar...

Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığındaki Ankara Kızılcahamam'da başlayan kampa Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile milletvekilleri katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında konuştu.

Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığındaki Ankara Kızılcahamam'da başlayan kampa Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile milletvekilleri katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasında CHP'ye "Onlar oyun kursun, oyunu bozacak millet iradesi ayaktadır" sözleriyle tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli ayrıca, Cumhur İttifakı'nın MHP için Vatan İttifakı olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı” sonrasında yapmış olduğu konuşmada şunları kaydetti:

TOPLANTIMIZ, GAYET VERİMLİ VE SON DERECE DE YARARLI GEÇMİŞTİR

"Kızılcahamam Patalya Otel’de “Milletvekillerimiz-Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyelerimizin” ortak katılımlarıyla gerçekleşen üç günlük bilgilendirme ve istişare toplantılarımızın son günündeyiz.

Bu kapsamda yapacağım basın toplantısına geçmeden evvel hepinizi saygılarımla selamlıyorum.

Yurdumun her köşesinde varlık ve birlik mücadelesi veren aziz vatandaşlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

4-5-6 Şubat 2022 tarihlerini kapsayan çalışmalarımızın çok şükür gayet başarılı, gayet verimli ve son derece de yararlı geçtiği kanaatindeyim.

SEVDAMIZ TÜRKİYE, İFTİHARIMIZ TÜRK MİLLETİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin ana meselelerine bütünüyle hâkimdir, gündemi meşgul eden konu başlıklarına dört başı mamur şekilde hazırlıklıdır, haysiyetli mücadelesiyle öne çıkmaktadır.

Sevda bayrağımız Türkiye’dir.

Mensubiyet kaynağımız, medarı iftiharımız büyük Türk milletidir.

Milletimizin her güzel insanı özbeöz kardeşimizdir, aramızdaki bağ ortak tarih, ortak kültür, ortak inanç, ortak medeniyet hazinesiyle güçlendirilmiştir.

KARŞILARINDA DAĞ GİBİ, DEV GİBİ DURUYORUZ

Karamsarlık aşılayanlara karşı umutlarımızla diriyiz.

Kutuplaşmayı arkalayanlara ülkülerimizle duruş gösteriyoruz.

Huzurumuzu karıştıranların, milli birliğimizin hukuk ve hudut hatlarını kurcalayanların tam karşı cephesinde dağ gibi, dev gibi duruyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin sözü senet, özü serdengeçtidir.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyaseti dürüst, çizgisi duru ve dengelidir.

BİZİM STRATEJİK HEDEFLERİMİZ... ANBEAN TAKİP EDİLECEK YOL HARİTAMIZDIR

Cumhur İttifakı, Türkiye’nin medeniyet ve muasır yüzüdür.

Cumhur İttifakı maşeri vicdanın tecessüm etmiş hükmü şahsiyeti, yaşanmış Türk-İslam asırlarının çağımızdaki şah damarı, söken şafağıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı’nın vatan ve millet sevgisiyle pekişmiş ahlaki ilkelerine bağlı ve sadık kalacaktır.

Bu bizim birinci stratejik hedefimizdir.

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bütün kurum ve kurallarıyla işlerliği ve ilerleyip güçlenmesi için insanüstü bir çaba gösterecektir.

Bu bizim ikinci stratejik hedefimizdir.

Milliyetçi Hareket Partisi, 2023 yılının Haziran ayında TBMM’nde milletvekili sayısını azami düzeye çıkarıp Cumhur İttifakı’nın Anayasa’yı değiştirme çoğunluğuna ulaşması, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrardan ve açık ara farkla Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için olağanüstü bir mücadele azmi sergileyecektir.

Bu bizim üçüncü stratejik hedefimizdir.

Milliyetçi Hareket Partisi, terörün kökünü kazıma, bölücülüğün kafasını koparma seferberliğinde her fedakârlığı seve seve yapacak, desteğini önşartsız verecek, bilahare milli ve yerli bir ekonominin tesisi ve temini için üzerine düşen sorumlulukları gecikmeksizin icra edecektir.

Bu bizim dördüncü stratejik hedefimizdir.

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle uyumlu, en geniş demokratik katılımın sağlandığı, toplumun her kesiminin önerilerinin dikkate alındığı, Başkanlık Sistemi’ni kurumsallaştıran yeni bir anayasanın hazırlanması konusunda çalışacak ve bu uğurda siyasi faaliyetlerini yoğunlaştıracaktır.

Bu bizim beşinci stratejik hedefimizdir.

Ne arzuluyorsak, neyi istiyorsak, neyi hedefliyorsak milletimizin yararına, ülkemizin çıkarınadır.

Stratejilerimiz etaplar halinde anbean takip edilecek yol haritamızdır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri