Metrobus yolunun bariyerlerine çarpan araç hurdaya döndü

Avcılar'da aşırı hızlı ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir otomobil, metrobüs bariyerlerine çarptıktan sonra, başka bir araca çarparak durabildi. Kazada ismi öğrenilemeyen sürücü yaralanırken, otomobil hurdaya dönd

Edinilen bilgiye göre kaza E-5 Karayolu Edirne istikameti Avcılar mevkiinde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı 34 RJC 77 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak metrobüs yolundaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, seyir halinde olan 34 AF 7149 plakalı bir başka araca çarparak durabildi. Kaza sonucu araç içinde sıkışan otomobil sürücüsü yaralı olarak kurtarılıp hastaneye sevk edildi. Bu arada kaza yapan otomobilden fırlayan parçaların, karşı şeritte ilerleyen bir başka atomobile isabet ederek ön camının parçalanmasına sebep olduğu görüldü.

Kaza sonrası E-5 Karayolu'nda trafik bir süre aksadı. Araçların çekilmesiyle trafik de normale döndü. Kazayı gören vatandaşlar otomobil sürücüsünün alkollü olduğunu ileri sürdü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
zaman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri