Meteorolojiden Perşembe Günü Uyarısı

Dikkat havalar perşembe gününden itibaren ciddi oranda soğumaya başlayacak.

 

Yazdan kalma günler iki gün daha devam edecek. Sonrasında ise ülkenin büyük bir bölümünü soğuk ve yağışlı havalar bekliyor olacak.
 
Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, perşembe günü sıcaklıklar ciddi oranda düşecek. Yağışlı hava başta şehir merkezi olmak üzere birçok ilçelerde de etkili olacak.
 
PASTIRMA YAZI BİTİYOR
 
'Pastırma sıcağı' olarak bilinen ılık havaların, son 3 gününün kaldığı tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar düşecek, Türkiye, perşembe günü soğumaya başlayacak.
 
Yurdun büyük bir bölümü perşembe günü itibariyle yağışlı hava kütlesine girecek. Soğuk hava pazara kadar devam edecek.
 
Perşembe ve Cuma günleri Bolu, Ankara, Çankırı, Kastamonu boyunca sıcaklık bu mevsim ilk kez 10 derecenin altına inecek. O nedenle Bolu Dağları'nın tepelerine kar yağabilir. Soğuk hava pazara kadar kalacak. Perşembe ve Cuma günü Akdeniz bölgesinde Antalya'dan Adana'ya kadar da yaşamı olumsuz etkileyecek kadar şiddetli yağmurlar bekleniyor.
 
İstanbul'da yağmur salı akşamı başlıyor, salı gecesi ve çarşamba günü yağış şiddetli olurken, gök gürültüsü ve dolu yağışı da bekleniyor. Havanın hızla soğuyacağı gün ise perşembe. Perşembe günü İstanbul 14, İzmir 17, Ankara 9 dereceye düşecek.
 
haberler.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri