Mekanı Cennet olsun

Kutan, taziyeleri öğleden sonra Beysukent'teki evinde kabul etti. Taziye ziyaretleri sırasında üzüntülerini dile getiren Kutan eşinin vefatını 'Allah'ın takdiri' diyerek metanetle karşıladı.

 

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, Kutan'a taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerini ilettiler. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de, telefonla Recai Kutan'ı arayarak üzüntüsünü bildirdi ve taziye dileklerini sundu. Öğleden sonra Kutan'ın evine gelen; başta siyasetçiler, sivil toplum kuruluşları, Milli Görüş camiasının önde gelen isimleri ve çok sayıda vatandaş, başsağlığı dileklerini sundu.

Eşi Sevgi Kurtulmuş ile birlikte Kutan'a taziye ziyaretinde bulunan Numan Kurtulmuş ise, yaklaşık 1 saat süren ziyaretinin ardından kısa bir açıklama yaparak, "Mebrure Suna Kutan, çok az insanda görülen, üstün ahlaki vasıflara sahip biriydi. Merhametli, kendi halinde, dünyaya kapalı olmayan bir insandı. Örnek birisiydi. Tam bir Osmanlı hanımefendisiydi. Kutan ailesine ve camiamıza Allah'tan sabır diliyorum. Merhumenin mekanı cennet olsun" diye konuştu.

http://www.milligazete.com.tr/haber/mekani-cennet-olsun-143438.htm

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri