Mehmet Ağar imzayı son güne bıraktı

Mehmet Ağar'dan tatile imza molası...

Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Pazartesi sabahı tahliye olan Mehmet Ağar, Denetimli Serbestlik Kararı'nın bozulmaması için son günde Aydın'a gidip müracaatını yaptı.

DENETİMLİ SERBESTLİK PİYANGOSU
Susurluk Davası kapsamında Yargıtay tarafından onanan hapis cezası için 25 Nisan 2012 tarihinde Aydın'ın Yenipazar ilçesinde bulunan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim olan eski İçişleri ve Adalet Bakanı, DP eski Genel Başkanı ve eski Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, 3. Yargı Paketi'nde yer alan ve şartlı tahliyesine bir yıl kalanlara, yarı açık cezaevine gitmeden 'Denetimli Serbestlik' imkanı tanıyan düzenlemeden faydalanarak, 29 Nisan sabahı saat 07.00'de tahliye olmasının ardından kararın bozulmaması için gerekli 3 gün içinde başvuru şartını, son günde yerine getirdi.

HAFTADA 1 KEZ İMZAYA GİDECEK
'Denetimli Serbestlik' imkanından faydalanan Mehmet Ağar'ın, tahliye işlemini yapan Aydın Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden kaydını, Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne aldırdığı öğrenildi. Bundan sonraki işlemleri Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nce yapılacak olan Ağar'ın, ilk 3 ay haftada 2 kez ve sonrasında ise haftada 1 kez imzaya geleceği belirtildi.

ensonhaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri