MEB'den Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı basında çıkan personel alımlarının asılsız olduğuna ilişkin açıklamada bulundu

DUYURU

Bazı basın organlarında 10/01/2009 tarih ve 27106 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına atfen Milli Eğitim Bakanlığına 10.338 kadrolu işçi veya sözleşmeli memur alınacağına ilişkin haberler yer almıştır. Buna binaen Bakanlığımıza sözlü ve yazılı iş başvuruları yapılmaktadır. Bu haberlerin Bakanlığımıza yeni bir personel alımı ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Haberde söz konusu edilen 10.338 kontenjan 2005 yılından itibaren özelleştirme kapsamında bulunan kurumlardan, Devlet Personel Başkanlığınca 657 sayılı Kanunun 4/C Maddesine göre Bakanlığımıza yönlendirilen ve bu kapsamda görev yapan personele ilişkin olup, söz konusu Resmi Gazete'de yayımlanan kararname bu personelin 2009 yılında da çalıştırılmasına ilişkin rutin bir düzenlemedir.

Bakanlığımıza kadrolu/sözleşmeli öğretmen veya diğer personel alımı olması halinde duyuruları Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü internet web sitesinde yayımlanmaktadır. 2009 yılında da Bakanlığımıza öğretmen ya da diğer hizmet sınıflarından personel alımı olması halinde yine aynı sitede yayımlanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Necmettin YALÇIN
Genel Müdür


www.tesankara3.org

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

EĞİTİM Haberleri