MEB Yönetici Atamaları Başlıyor!

Bilindiği üzere Antalya'da düzenlenen seminerde eğitim kurumları yönetici atama takvimi illerdeki yöneticilerle paylaşılmış bu takvim ilk olarak sitemiz tarafından kamuoyuna duyurulmuştur.

Edindiğimiz bilgilere göre, yönetici atama klavuzu bu hafta yayılanmak üzere hazırlanmış ve atama ile ilgili teknik eksiklikler giderilmiştir. Ocak ayı içerisinde Müdür ve Şubat ayı içerisinde de Müdür Yardımcılığı atanmalarının yapılmasının gündemde olduğu ve temmuz ayında da 5 yılını dolduran yöneticilerin rotasyonunu planlanıyor

Yayınlanacak eğitim yöneticileri atama klavuzu takvimine göre, ilk önce sınavı kazanan müdür adaylarının başvuruları alınarak atamaları yapılacak daha sonra müdür yardımcılıkları atama başvuruları alınıp atamaları yapılacaktır.

Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nın başka bir formül üzerinde de çalıştığı ve bu formüle göre de, tüm illerde eş zamanlı uygulamanın dışında Milli Eğitim Bakanlığı eğitim kurumları yönetici atamalarının valiliklerin ( İl Milli Eğitim Müdürlükleri) insiyatifine bırakılarak şubat veya mart ayı sonuna kadar tüm işlemlerin bitirilmesi planlanmaktadır.
memurlar.biz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri