MEB Vekilini, Kendi İçinden Çıkaracak!

MEB Vekilini, Kendi İçinden Çıkaracak!

01 KASIM 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için kollar sıvandı. Listeye kimlerin gireceği ise merak konusu. Mecliste yer alacak milletvekillerinin kim olacağı; her meslek grubundan insanı ilgilendirdiği gibi, biz öğretmenleri de bir hayli ilgilendiriyor. Çünkü biz öğretmenler bir milyon nüfuslu bir eğitim camiasının bireyleriyiz. Sayımız azımsanacak gibi değil. Mecliste bizi temsil edecek, haklarımızı koruyabilecek, sıkıntılarımızı anlayarak çözüm üretebilecek, hayata bir eğitimci gözüyle bakabilecek, eğitimin önemini işin mutfağından gelerek bilen ve biz öğretmenleri anlayan bir vekile ihtiyacımız var. İşte tam bu gerekçe ile aday adaylarına baktığımızda Giresun Milletvekili Aday Adayı Ercan TÜRK çıkıyor karşımıza. 

Ercan TÜRK kim mi? Ercan Türk,  yıllarca Orta Öğretim Genel Müdürlüğü yapmış, Milli Eğitim camiasını yakından tanıyan, tüm sorunlarımızı anlayabilecek, tam da biz eğitimcilerin düşündüğü gibi işin mutfağından gelen biri.Özverili ve disiplinli çalışmasıyla tanınan, mevzuata hakim bir bürokrat. 

"Bizler ekmek için, aş için, okumak için gurbete yelken açmış ama bir gün geri dönecek olan, üstelik doğup büyüdüğümüz köyümüze, şehrimize hizmet etme inancını hiç kaybetmemiş Giresun uşaklarıyız. " diyerek ülkemize bizler için hizmet etmek aşkıyla kolları sıvamış bir yönetici.

Ülkemizin eğitim sorunları yıllardır çözülemiyor. Bir öğretmenler kendimizi değerli hissetmiyoruz. Çalışma koşullarımız, aldığımız maaş belli.  

Bizi ancak içimizden gelen biri anlayabilir. Bugün dernekler dahi bir araya gelip kendi milletvekillerini çıkarıyorlarken biz eğitim camiası olarak neden bunu başaramıyoruz?

Önümüzdeki seçimler bir fırsat, şimdi içimizden birini destekleme zamanı.Ercan TÜRK biz eğitimcileri temsil etmek için geliyor. İşin özünü bilen bir eğitimci olarak o, bu iş için biçilmiş kaftan.

Şimdi içimizden birini destekleme zamanı. Adayların açıklanacağı zamanı dört gözle bekliyor, kendisini temsilcimiz olarak mecliste görmek istiyoruz. Sesimizi duyurmak, eğitim camiası olarak mecliste biz de varız demek zamanı geldi.

Sayın Genel Müdürümüz Ercan TÜRK, mecliste sesimiz, nefesimiz, hakkımız, hukukumuz olacaktır. Kendisini sonuna kadar destekliyor, eğitim camiası olarak mecliste sesimizin can bulacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

KAMUhaberMERKEZİ/ÖZEL HABER

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri