MEB Genel Müdürü Açıkladı: Zorunlu Hizmet Affı, Rotasyon, Yöneticilik, 513 Şube Müdürü Ataması

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Zoom üzerinden düzenlediği toplantıya katıldı. Aydoğdu programda eğitim çalışanlarının sorularını cevapladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Zoom üzerinden düzenlediği toplantıya katıldı. Aydoğdu, programda eğitim çalışanlarının sorularını cevapladı.

İşte Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'nun yaptığı açıklamalar:

Zorunlu hizmet affı
Bu yılki zorunlu hizmeti 2021 yılına erteledik. Şuan bu konuda yapılan bir çalışma yok. 

18 Mart'ta atananlar
Sayın bakanımız bu konuyu üç TV programında açıkladı. Sayın Bakanımız söylemişti zaten, okullar açılınca diye. İnşallah bu virüsü yenersek, okulların açılmasıyla birlikte kararnameler de okullara gönderilecek.

Şube Müdürlüğü Rotasyonu
Geçen yıl ertelemiştik. Bu yıl yapacağız. Bu hafta içinde de inşallah kılavuz çıkmış olacak. Şube müdürü rotasyonu yapılacak. İl müdür yardımcısı ve ilçe müdürlerini kapsamayacak. Şube müdürü rotasyonu mevcut yönetmeliğe göre yapılacak

Müdür başyardımcısı
Müdür başyardımcılığı kadrosunu yönetmelikten çıkardık ama norm kadro yönetmeliğinden çıkarmadık. Sayın Bakanımız da müdür başyardımcılığı kadrolarının durmasını istiyor. Bununla ilgili bir yönetmelik çalışmamız var. Okulların sayılarına göre bunlar tekrar okullara verilecek. 

513 şube müdürü ataması
Merak etmesin o arkadaşlarımız, burada çok detaya girmemeyeyim. Onunla ilgili bir toplantı yaptık. Neticesini gelecek hafta bütün arkadaşlara duyuracağız.

PROGRAMIN TAMAMI İÇİN:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri