MEB Ankara'da Kaç Şube Müdürü Görevlendiriyor?

Milli Eğitim Bakanlığı 2012-2013 öğretim yılı itibariyle Ankara ve ilçelerindeki şube müdürü norm kadro sayılarını ve bunların kaç tanesinin görevlendirme yoluyla doldurulduğuna ilişkin bilgileri açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2012-2013 öğretim yılı itibariyle Ankara ve ilçelerindeki şube müdürü norm kadro sayılarını ve bunların kaç tanesinin görevlendirme yoluyla doldurulduğuna ilişkin bilgileri açıkladı. Ankara milletvekili Prof.Dr.  Zühal TOPÇU tarafından hazırlanan önergede, Milli Eğitim Bakanlığı’na Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmeliğin Geçici görevlendirme başlıklı 23. Maddesinde yer alan; “Öğretmenler, aylık karşılığı ders ve zorunlu ek ders saatlerini kendi okul ve kurumlarında dolduramamaları halinde eğitim ve öğretim alanında ihtiyaç bulunan okul ve kurumlarda geçici olarak görevlendirilebilir.” hükmüne göre norm fazlası durumuna düşen öğretmenlerin açık bulunan okullarda görevlendirilmelerinin mümkün olduğuna değinilerek; Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünde ve ilçelerde ki şube müdürlüklerinin norm kadro sayıları ve görevlendirilen personel sayısına ilişkin bilgi istenmişti.

Bakanlık tarafından gönderilen cevabi yazıda ise, 2012-2013 öğretim yılı itibariyle birinci yarıyıl sonuna kadar 38, ikinci yarıyıl sonuna kadar 63 öğretmen görevlendirildiği, 2012-2013 öğretim yılı itibariyle Aralık, Ocak ve Şubat aylarında 310 yöneticinin görevlendirildiği belirtilerek, şube müdürü norm kadro sayısı ve görevlendirilen personel sayısına ilişkin aşağıdaki tabloda yer bilgilere yer verildi.



Kamugazetesi

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri