Manisa'yı kaybetti, Bursalı oldu!

TBMM eski Başkanı Arınç, Bursa Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde: 'Bursalı sayılırım. Nüfus cüzdanımda Bursa yazıyor'

BURSA'ya gelip Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dileyen TBMM eski Başkanı ve AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç, “Ben de Bursalı sayılırım. Nüfus cüzdanımda Bursa yazıyor. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, Bursa'yı hak ettiği yerlere taşıyacağına inanıyorum" dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi binasında gerçekleşen ziyarette konuşan TBMM eski Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Ankara'dan İstanbul'a giderken, özelikle Bursa'ya uğrayarak, 29 Mart tarihinde seçimi kazanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yı yeni görevinden dolayı kutlamak istediğini açıkladı. Altepe'nin Osmangazi İlçe Belediye Başkanlığı döneminde başarılı hizmetlere imza attığını söyleyen BÜlent Arınç, "İnanıyorum ki, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da önemli çalışmalar yapacak. Bende Bursalı sayılırım. Nüfus cüzdanımda Bursa yazıyor. Bu nedenle Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, Bursa'yı hak ettiği yerlere taşıyacağına inanıyorum” diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Arınç'ın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederken, “Siyasette örnek aldığımız bir büyüğümüz, ağabeyimiz olan Bülent Arınç'ın ziyareti, bize mutluluk verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bülent Arınç, Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığı kısa ziyaretin ardından İstanbul'a doğru hareket etti.

Milliyet




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri