Madem Öyle Rotasyonda Bu Madde Neden Yoktu

Milli Eğitim Bakanlığının 5 yılını dolduran okul ve kurum müdürlerine uygulladığıyönetmelik hükümlerinde, yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarih esas alındı.

Milli Eğitim Bakanlığının 5 yılını dolduran okul ve kurum müdürlerine uygulladığı"yönetmelik" hükümlerinde , yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarih esas alındı.

Oysa ki Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Fen Liseleri ve Sosyal Bilimler Liselerinin Öğretmenleri ile Güzel Sanatlar ve Spor Liselerinin Beden Eğitimi, Müzik ve Görsel Sanatlar/Resim Öğretmenlerinin Seçimi ve Atamalarına Dair "Yönetmelik" hükümlerinde ise ,

Kazanılmış haklar

GEÇİCİ MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihte bu Yönetmelik kapsamında sayılan eğitim kurumlarına ilgili mevzuatı uyarınca atanmış olanların kazanılmış hakları saklıdır.

Rotasyon uygulaması için çıkarılan yönetmelikteki madde ile bu madde çelişmektedir.

Rotasyon uygulamasında da bu hüküm uygulansaydı rotasyon 2014 yılında uygulanacaktı. Dolayısıyla açılmış onca davadan dolayı devlet zarara uğratılmamış olacak ve yönetici rotasyonu keşmekeşe dönüşmeyecekti.

Kısaca Milli Eğitim Bakanlığı yine farklı uygulamalar ile bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Bakalım bundan sonra hangi uygulama ya da yönetmelikle bizleri şaşırtacak.
kamudan

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

EĞİTİM Haberleri