Madem o kadar kudretliyim!..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da halka seslendi. Erdoğan şampiyonluk yarışını değerlendirirken, "Eşim Beşiktaşlı ama evde sorun yok" dedi.

 
 .Fenerbahçe'yi kendisinin şampiyon yaptığı iddialarını reddeden Erdoğan, "Trabzonsporla ilgili bir dedikodu var biliyorsunuz. Güya Fenerbahçe yi ben şampiyon yapmışım. Bir tane pankart asmışlar "Biz Fenerbahçeli Başbakan istemeyiz" diye. Yahu çocukluktan beri tutuyorum ben Fenerbahçe'yi. Çocukluktan başlamışım, takım tutmak böle bi şey değil mi? Çocuklarım, damatlarım da Trabzonlu, eşim Beşiktaşlı diye boşanalım mı? Bakın ben Rizeliyim. Madem o kadar kudretliydim de Rize neden şampiyon olamadı. Ben Kasımpaşa'da doğdum büyüdüm. Bakın Kasımpaşa düştü. Ben o kadar güçlüysem neden Kasımpaşa düştü? Bizimle Trabzonun arasını açmaya çalışan gafillere gelin sandıkta bir ders verin" ifadelerini kullandı.

"KİMSE BENİMLE TRABZONSPOR ARASINA GİREMEZ"
Damadı ve torunlarının Trabzonsporlu olduğunu vurgulayan Tayyip Erdoğan, "Bizimle Trabzon'un arasını açmaya çalışan bu gafillere ne oldu. 12 haziran'da sandıkta gelin bir ders verin. Günlerdir futbol üzerinden siyaset yapıyorlar. MHP'nin aday ve adayları kalkın siz Trabzonspor'a ne yaptınız bir anlatın. Kardeşlerim Allah aşkına bakınız biz Trabzon'a kısa süre içerisinde 2 adet uluslararası organizasyon düzenledik. Birileri burada Trabzon şampiyonluğu kaybetsin de bunu hükümet aleyhine kullanalım diye ellerini ovuşturdular. Trabzon kupayı kaldıramayınca bunu koz olarak kullanmak istediler. Buradan rant peşindeler. Hiç kimse benimle Trabzonspor arasına giremez"  ifadelerini kullandı.

"TRABZON TESİSLERİNE 3 KEZ GİTTİM, FENERBAHÇE TESİSLERİNE BİR KEZ BİLE GİTMEDİM"
Trabzon tesislerini 3 kez ziyaret ettiğini buna karşın Fenerbahçe tesislerine bir kez gitmediğini kaydeden Erodoğan, "Fenerbahçe'nin başkanı Alex'le gelmiş beni ziyaret etmiş. Arkasından Trabzon'un başkanı randevu talep etti, bir hafta sonra da onları kabul ettim. Bundan bir anlam çıkarmaya çalışıyorlar" dedi.

Avni Aker'in Şampiyonlar Ligi maçı oynanması müsait olmadığını buna karşın 6 trilyon destek sözü verdiklerini kaydeden Başbakan Erdoğan, "Geldiler bize 6 trilyona ihtiyacımız var dediler. Ben yaparız dedim. 6 trilyonun desteğinin sözünü verdik restore edilecek. Aksi takdirde Şampiyonlar Ligi maçları burada oynanamayacaktı. Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nı Trabzon'a kim kazandırdı biz kazandırdık. Olimpiyatlar yapılacak Türkiye'nin ilk ve tek üstü açılır kapanır kapalı spor salonunu tenis kortlarını biz inşaa ettik. 7500 kapasiteli atletizm pistini, gençlik merkezlerini Trabzon'a biz kazandırdık" dedi.

Erdoğan son olarak ise Trabzon'u sporun başkenti yapmak için vargücümüzle çalışacağız ifadelerini kullandı.

28 GÖZALTI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon mitingi sırasında, alana girmeye çalışan yaklaşık 300 kişilik Trabzonspor taraftarı, protestoda bulunarak Başbakan'ın resimlerinin bulunduğu pankartlara zarar verdi. Öfkeli kalabalığın alana girişi 150 polisin müdahalesi ile engellenirken, olayla ilgili olarak 28 Trabzonsporlu gözaltına alındı.

http://www.htspor.com/trabzonspor/haber/635749-madem-o-kadar-kudretliyim-

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri