Logicom'da atama

Logicom Türkiye Satış Müdürlüğü Görevine Handan Üstündağ Getirildi.

Bilişim sektörünün lider firmalarından Logicom, Türkiyede'ki operasyonunu deneyimli isimlerle güçlendiriyor. Cisco, APC, Fujitsu, Netapp, Solarwinds, Panda Security, CA Technologies, Q-Waves markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapan Logicom Türkiye Satış Müdürlüğü görevine Handan Üstündağ'ı atadı.
Uludağ Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan Üstündağ, profesyonel iş hayatına 1988 yılında İntermat Bilgisayar'da başladı. Kariyerine sırayla, Arena Bilgisayar'da Satış ve Proje Müdürü, Index Bilgisayar'da Pazarlama Müdürü, Vestel Bilişim Teknolojileri'inde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak devam eden Üstündağ son olarak Akora Bilgisayar ve Avnet'te Satış Direktörülüğü görevlerinde bulundu.
Handan Üstündağ, Logicom Türkiye'de satış kanalları ve satış organizasyonu yönetiminden sorumlu olacak.

Yüksek çözünürlüklü resim için tıklayınız...


Logicom Hakkında

Dünyanın önde gelen bilgi teknolojisi ürünlerinin dağıtıcısı Logicom Public Ltd'nin Türkiye'deki operasyonunu yöneten Logicom Türkiye, veri iletişimi ve ağ teknolojileri alanında dünyanın öncü şirketi Cisco Systems'in yetkili distribütörü olarak 2006 yılında Türkiye pazarına girdi. İlerleyen zamanlarda APC, CA, Solarwinds,Cisco Ironport Fujitsu, NetApp, Q-Waves ve Panda gibi dünya markalarının ürünlerini de portföyüne kattı.

Ürünlerini iç piyasaya, bayileri aracılığıyla sunan Logicom, bugün Türkiye'de önemli referanslara sahip olup,ürün yelpazesini her geçen gün genişletmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri