Liselilerin facebook meydan muharebesi

Adapazarı'nda 2 lisenin öğrencileri arasında facebook'ta başlayan tartışma sokakta bitti.

Meydan kavgasında 1 öğrenci yaralandı; polis 10 liseli genci gözaltına aldı...

Adapazarı Fatih Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, başka bir okulun öğrencileriyle önce internetteki sosyal paylaşım sitesi facebook'ta tartıştı, ardından da okul dışında buluşarak kavga etti. Bıçakların da kullanıldığı olaylarda bir öğrenci yaralanırken, 10 kişi gözaltına alındı.
Fatih Endüstri Meslek Lisesi'nden dün saat 12.00 sıralarında çıkan bir grup öğrenci, okul önünde kendilerini bekleyen başka bir liseden gelen 20 kadar öğrenciyle tartışmaya başladı. facebook'ta gönderilen bir ileti yüzünden çıktığı belirtilen tartışma, bir anda sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.
Fatih Endüstri Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi C.K. (15) bıçakla yaralandı. Kanlar içinde kalan C.K.'yı gören arkadaşları, sopalarla onu yaralayıp kaçan öğrencilerin arkasından koştu. Sokak arasında süren kovalamacada, ellerinde taş ve sopa olan liseliler diğer okul öğrencilerini apartmanların arasında sıkıştırdıkları anda polis olaya müdahale etti. 10 liseli gözaltına alınırken, C.K. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildi.

Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri