Lise öğrencisiyle esrar sevkiyatı

Atatürk Havalimanı'ndaki operasyonda Diyarbakır'dan bavulla esrar getiren iki kişi gözaltına alındı. Esrarın 16 yaşından küçük çocuklar aracılığıyla okullara dağıtılacağı belirlendi

Polis, bir ihbar üzerine İstanbul Atatürk Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu yaptı. Diyarbakır'dan bavullarla uyuşturucu getiren Süleyman Baran İ.(19) ile Mehmet Ali A.(18) adlı iki kişiyi gözaltına aldı. İki şüpheli ilk ifadelerinde bavulları Diyarbakır Havalimanı'ndan normal işlem yaparak geçirdiklerini söyledi.

GENÇLERDEN BİRİ GARSON

Lise öğrencisi Mehmet Ali A. ve Süleyman Baran İ, valizlerinde uyuşturucu olduğunu bilmediklerini ileri sürdü. İki şüpheli, Diyarbakır'da ismini bilmedikleri bir şahsın kendilerine bin TL vererek söz konusu bavulları İstanbul'a götürmelerini istediğini ve bu teklifi kabul ettiklerini iddia etti.

ÇOCUK KURYELERLE DAĞITIM

Şüphelilerin getirdiği uyuşturucunun okullarda satılmak üzere getirildiği iddia edildi. Yakalanan şüphelilerin irtibatta olduğu çetenin yaşları 16'dan küçük kuryeler aracılığıyla uyuşturucuyu dağıtmayı planladıkları da öğrenildi. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABER: BİLAL ŞAHİN / BUGÜN GAZETESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri