Lincoln açılışta yokum diyor

Galatasaray yeni sezonun hazırlıklarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Sarı - kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard, antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak onlarla tanıştı. Oyuncular, bu toplantının ardından gruplar halinde sıçrama ve laktak testine katıldı. Bu sabah yapılan çalışmaya şu futbolcular katıldı:

"Tobias Linderoth, Barış Özbek, Shabani Nonda, Emre Aşık, Yaser Yıldız, Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Orkun Usak, Volkan Yaman, Mehmet Güven, Mustafa Sarp, Emre Güngör, Uğur Uçar, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya, Ferdi Elmas, Alpaslan Erdem, Serkan Çalık, Murat Akça, Özgürcan Özcan, Fırat Kocaoğlu, Emirhan Ergün, Emrah Yollu, Emre Çolak, Cem Sultan, Serdar Eyilik, Caner Öztel, Erhan Şentürk"

Sarı - kırmızılılarda üniversite sınavları bulunan Servet Çetin izinli olduğu için antrenmana çıkmadı. Bu futbolcuların haricindeki diğer futbolcuların ise 25 Haziran Perşembe günü sezon hazırlıklarına başlayacakları kaydedildi. Dünya Kupası Elemeleri'nde bulunan Harry Kewell ise 1 Temmuz 2009 tarihinde çalışmalara katılacak.

- LİNCOLN, YİNE GELMEDİ -

Öte yandan Sarı - kırmızılı takımda Casio Lincoln, geçtiğimiz zamanlarda olduğu gibi ilk antrenmanda yer almadı. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Cassio Lincoln için Yönetim Kurulunun alacağı karar doğrultusunda yaptırım uygulanacaktır." denildi.

zaman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri