Kurban Bayramı'nda hava durumuna dikkat

Bayramda arefe gününden itibaren yurt genelinde hava sıcaklıklarında bir değişim görünmüyor.

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, 14 Ekim 2013 Pazartesi (Arefe) günü, Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu Bölgesinin güneydoğu kesiminin kısa süreli sağanak yağışlı, diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BAYRAMIN İLK GÜNLERİNDE YAĞIŞ BEKLENMİYOR
15 ve 16 Ekim 2013 Salı ve Çarşamba yani bayramın 1. ve 2. günlerinde yurtta yağış beklenmiyor. Doğu bölgelerimizin parçalı ve yer yer çok bulutlu, güney, iç ve batı bölgelerimizin az bulutlu ve açık geçmesi, hava sıcaklıklarının ise 2 – 5 derece artması bekleniyor.

İÇ VE DOĞU BÖLGELERDE HAVA SICAKLIĞI ARTACAK
17 Ekim 2013 Perşembe günü, batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu Marmara’nın batısı ile Kıyı Ege’nin sağanak yağışlı, diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığının batı bölgelerimizde değişmeyeceği, iç ve doğu bölgelerimizde artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.


BAYRAMIN SON GÜNÜ PARÇALI BULUTLU
18 Ekim Cuma yani bayramın son günü, batı bölgelerinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Marmara ve Ege bölgelerinde sağanak yağış geçişleri görülecek. Diğer yerler, parçalı ve az bulutlu olacak. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor.

 

ensonhaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri